a

2.7.10

Машина часу в джакузі (Гаряча ванна Time Machine)

Гаряча ванна Time Machine

Гаряча ванна Time Machine є американський фільм 2010 комедія Режисер Стів рожевий і виробництва MGM / United Artists. У ролях Джон Кьюсак, Роб Корддрі, Крейг Робінсон, Кларк герцог, Ліндсі Фонсека, Ліззі Каплан, і Коллетт Вулф. На додаток до Кьюсак, фільм також має зірочок 1980-х років таких фільмів, як Chevy Chase, Кріспін Гловер та Вільям Zabka. [2] Фільм вийшов на екрани 26 березня 2010.

Сюжет

У 2010 році Лос-Анджелес, троє друзів були смуга невдач з їх дорослому житті: Адам (Джон Кьюсак) був кинутий черговий подругою, і його відео-ігри, одержимий прагненням племінник Яків (Clark герцог) живе у своєму підвалі, Лу (Роб Корддрі) є учасником хлопець повз прем'єр і Нік (Craig Робінсон) має тупик роботу і невірна дружина імені Кортні (Келлі Стюарт), який контролює кожен його крок.
Лу намагається вбити себе через отруєння чадним газом в результаті спроби самогубства. Пізніше він прокидається в лікарні зі своїми друзями і заперечує, що намагався вбити себе. Адам і Нік рвучко взяти його і Якова сайті деяких з своїх самих запам'ятовуються вихідних, Кадьяк Валлі гірськолижний курорт, який, як їм, впав на важкі часи. Після божевільної нічної пиятики в гарячій ванні, хлопці прокидаються в 1986 році. Групи можуть бачити один одного в якості належного віку, але, коли вони дивляться на свої відображення і для всіх інших вони з'являються, як це було в 1986, однак, Якова, який навіть не народився, ще в 2010 стандартний держави.

Вони прибувають до "Winterfest '86", вихідні дні, коли грала в Poison величезний натовп у те процвітаючою Кадьяк Resort. Це також час, який було особливо важко на групи: Адам розлучився зі своєю першою подруги, сестра Адама, Келлі, задумав Якова з невідомим батька Лу били Blaine, лижний хулігана патруль, і Нік зіграв менше ніж посередній виконанні зі своєю групою у відкритому конкурсі мікрофон.

Квартет на перший стурбований тим, що якщо вони змінять, навіть найменшої речі в цей час, це може дуже важкі наслідки в майбутньому, так що вони мали намір зробити те, що вони робили 20 років тому. Проте пізніше, вони вирішили, що це може бути шанс змінити свою долю і отримати ф'ючерсний вони завжди хотіли, але коли Яків починає мерехтіти, і вийде, він попереджає, хлопці, що якщо вони будуть продовжувати те, що вони роблять, то він може бути стертий з лиця землі.

в подруга Адама, Дженні (Ліндсі Фонсека), звалищ його, поки він може скинути її, але він закінчується ночувати музичний журналіст, квітень (Ліззі Каплан); Лу побитий Блейн (Себастьян Стен), але на цей раз знаходить мужність, щоб давати відсіч, з Адама і Нік дати йому мотивацію до постояти за себе, і Нік порід натовпі зі своєю групою. Лу також спокушає Келлі (Коллетт Вулф) і Джейкоб розуміє, вирішивши таким чином особистість батька Якова.

Повернутися на курорті, як хлопці мають намір повернутися до 2010, Лу вирішує залишитись в 1986 році, визнавши, Адам, що він намагався накласти на себе руки з отруєнням чадним газом, і що якщо він повертається, що це відбудеться в усьому ще раз. Він також говорить, що хоче використати свої знання майбутньої історії, щоб зробити інвестиції, і зробити право на Келлі і Якова.

Після прибуття назад у 2010, Адам, Нік і Якова, виявивши, що Лу, Келлі, і Якова, щасливої сім'ї, що користуються марнотратний спосіб життя, так як Лу скористався своїм знанням майбутнього, щоб стати успішним рок-зірки і інтернет-підприємець ( Засновник "Lougle"). Адам виявляє, що він врешті-решт заміж квітня, і Нік успішним музичним продюсером у шлюбі з лояльними Кортні. Фільм закінчується Адам, Нік, Лу і Якова возз'єднання в особняку Лу зі своїми сім'ями, задоволені своїм новим життям.

Лиття

Джон Кьюсак в ролі Адама
Кларк Дюк Якова
Крейг Робінсон, як Нік Веббер-Агнью
Роб Корддрі Лу
Себастіан Стен, як Блейн
Ліззі Каплан у квітні
Коллетт Вулф, як Келлі
Кріспін Гловер, як Phil
Чеві Чейз, як гаряча ванна Людина Ремонт
Келлі Стюарт, як Кортні Агнью-Веббер
Ліндсі Фонсека, як Дженні
Чарлі МакДермотт, як Chaz
Крістал Лоу Zoe
Джессіка Паре, як Тара
Вільям Zabka як Рік Стілман
Томас Леннон, як клієнтів
Виробництво

Стів Рожевий керівництвом і Josh Хелд пише картини. [4] Його було знято в першу чергу на Vancouver Film Studios у Ванкувері та Ферні альпійського курорту в Ферні, Британська Колумбія. [5]
Маркетинг

Перший трейлер до фільму і Band причіп Червоного з'явився на 24 липня 2009 на Comic-Con 2009 і в Інтернеті. Фільм був показаний безкоштовно в більш ніж 50 містах протягом декількох тижнів до його звільнення.
На 29 березня 2010, Боб Кларк Корддрі і герцога були гостьовій хостів WWE сировину з Airways Center США у Феніксі, штат Арізона сприяти фільму. Крейг Робінсон зробив зробити короткий вигляд, але тільки через супутник. [7]

Прийом

Критична реакція

[8]
Гаряча ванна Time Machine отримала безліч позитивних відгуків. Огляд сукупних Rotten Tomatoes повідомляє, що 63% від критики дали позитивні фільм огляду на основі 177 оглядів, з середнім балом від 6.1/10. [10] Критичні консенсус: Його грубо дурний сценарій - і дуже симпатичний литий - складають більшу частину його недоліки. [12]. Огляд сукупності Metacritic фільм отримав середній бал 63 з 100 показує: "Взагалі сприятливих відгуків. [14]
Нью-Йорк таймс критик О. Скотт заявив, що "фотографія рухається так швидко і шалено, і згортає занесення і подвоєння тому секунди, що незначні недоліки в розум відразу ж обігнав за основним (і, отже, веселий) впадає в смаку". Він пішов на зауваження, що, "глухе женоненависництво і гомофобних паніки, що курси з найбільш арештований розвитку, хлопець-орієнтованих комедії в ці дні, звичайно, присутні тут. Але на відміну від, скажімо, похмілля, яке пом'якшує і sentimentalizes його хлопчик персонажів - що дозволяє їм вести розпусний спосіб життя, а потім бігти додому, щоб мама - Гаряча ванна Time Machine чесного в своїй грубістю і досить жорстку політику щодо хлопців, які є агентами і об'єкти його сатири. " [16]
Роджер Еберт дав три зірки, відзначивши, що "нижнього рядка, з-хлопець комедії валового відкрито два рази на місяць, і багато хто з них нещасний ексцесів. Гаряча ванна Time Machine, яка нічого не хоче більше бути ексцентричний фарс, успішно поза всякими очікувань судити за назвою ". [19]

Box Office

Фільм відкрив на # 3 у вихідні брутто в розмірі 14020502 в 2754 театрів, у середньому $ 5091 в театрі. [21] Він провів 4 тижнів у ТОП-10 і 11 тижнів в цілому касових 50287556 на внутрішньому ринку. З точки зору світовий валовий, вона заробила 61336869, що набагато вище її 36 млн бюджету.
Культурні посилання

У сцені, коли Лу (Роб Корддрі) є тим як робити ставки на футбольні та послідовно перемогу з-за його передбачення результатів гри, бар покровителя Рік Стілман (Вільям Zabka) говорить Лу: "Я повинен вас запитати, McFly. Як ви живете так щастить? ". Це пряме посилання на фільм 1989 Назад у майбутнє Частина II і його характер Марті McFly, які час подорожі в майбутнє і покупки спорту альманах, маючи намір повернутися в минуле, щоб використовувати його інформацію ставки на спортивні події прибули . Спосіб лінія сказав Рік Стілман є посиланням на характер Біфф Таннен.
При квітня і Адам сидять на прилавок, вона запитує: "Так ви Повелителя часу, і джакузі ваш корабель?" Це посилання на "Доктор Хто", де персонаж доктора цей час Господь, і синій поліції / телефон ящик для машини часу.
Коли Лу б'є Блейн, він робить це в тому ж порядку, як при Ральф б'є підла людина в 1983 році фільм "Різдвяна історія".
У першій сцені, де хлопці подорожі в 1986 році, лижник почув: "Я хочу, щоб мої 2 доларів", як він проходить в Кьюсак Джон характер; прямим посиланням на в 1985 Кьюсак підлітків комедія "Better Off Dead". Цей фільм деякі пародії ж аспекти, що один (багатих "WASP" антагоністів на гірськолижних схилах, та ін.)
Головна ЗМІ

Гаряча ванна Time Machine був випущений на Blu-Ray і DVD на 29 червня 2010.Він був випущений з "Оцінка" і "рейтингу" версії з Blu-Ray, що містить цифрову копію.
Звукова доріжка

[22]
Саундтрек до фільму, який офіційно називався Гаряча ванна Time Machine (Music From The Motion Picture), був випущений в 2010 році, Rhino Entertainment. Деякі пісні були заспівані членів фільму, з оригінальними художниками вказується в дужках.
Bullet хлопчиків пісні "Гладкі я в" функції, як підтримка треку під час фільму. Bullet Хлопчики не є до 1988 року, де, як у кіно встановлений в 1986 році. "Kickstart My Heart" на Mötley Crüe також функції, але не був випущений до 1989 року.
"Louder Than бомба" - Public Enemy
"Perfect шлях" (Clean версія) - Scritti Politti
"Безпека танці" - Люди без капелюха
"Що потрібно" (Single / LP версія) - INXS
"Сучасна кохання" (Single версії; 2002 Цифровий Remaster) - David Bowie
"I Will Dare" - Заміна
"Push It" (альбомна версія) - Salt-N-Pepa
"Bring On танці коней" - Echo і Bunnymen
"Зберегти для майбутнього" - Beat (так званий англійська Beat в США)
"Правда" - Spandau Ballet
"Дівчина Джессі" - Крейг Робінсон (Спочатку виконанні Rick Springfield)
"Bizarre любовний трикутник" (Шеп Петтібон 12 "Remastered Remix) - New Order
"Одного разу в житті" (2006 Remastered версія) - Talking Heads
"Home Sweet Home" - Motley Crue
"Let's Get It Started" - Крейг Робінсон (Спочатку виконанні Black Eyed Peas)