a

22.7.10

Green Day

День рослинної дієти


Green Day є американська панк-рок тріо утворена в 1987 році. [5] Група складалася з вокаліста та гітариста Біллі Джо Армстронг, басист і бек-вокаліст Mike Dirnt і барабанщик Тре Кул для більшості її існування. Групи в титрах як один з трьох основних груп, поряд з The Offspring і Rancid, які ставлять панк відродження в процес.

Green Day спочатку була частиною панк-сцени у 924-Гілман-стріт в Берклі, штат Каліфорнія. групи раннього релізи незалежних Лукаут лейбл!Звіти заробив низовому шанувальників. [6] Тим не менш, його основних дебютний Дуки (1994) став успіх прориву і в кінцевому рахунку продала більше 10 мільйонів копій у США і 15 мільйонів по всьому світу. [7] У результаті, Green Day був в заслугу, поряд малий смуги Каліфорнії панку The Offspring і Rancid, з відродження основний інтерес і популяризації панк-року в Сполучених Штатах Америки. [8] [10] Green Day в три наступних альбому Insomniac, Nimrod і попередження не вдалося досягти масовий успіх Дуки, але вони як і раніше успішно, що йдуть двічі платиновим, двічі платиновим, а також золотий статус, відповідно. [11] Green Day в 2004 рок-опери "American Idiot посилило популярність групи з молодого покоління, продажу 5000000 копій в США [13] у восьмий студійний альбом 21st Century Breakdown, був випущений 15 травня 2009.

Green Day продали понад 65 мільйонів платівок по всьому світу і 24,5 млн. тільки в США. [14] [15] Вони завоювали чотири нагороди Греммі; Кращий альтернативний альбом Дуки, Кращий рок-альбом American Idiot "," Запис Року "Бульвар Broken Dreams", "Кращий рок-альбом" вдруге за 21st Century Breakdown.

Історія групи

Формування і Лукаут років: 1987-1993

[16]
У 1987 році друзі Біллі Джо Армстронг і Майк Dirnt, 15 років, в той час, утворили групу під назвою Sweet Children. Перший Sweet Children шоу відбулася 17 жовтня 1987, в Hickory Pit Рід в Вальехо, Каліфорнія, де мати Армстронг працював. [17] У 1988 році Армстронг і Dirnt почав працювати з колишнім барабанщиком Isocracy, Джон Kiffmeyer (також відомий як "Аль-Собрант) і Шон Хьюз (бас / вокал). Kiffmeyer служив барабанщиком групи як і бізнес-менеджером, обробка замовлення шоу і допомагає встановити групу фанатів. [18] Як сказав у фільмі Punk's Not мертвих, Армстронг призводить група Operation Ivy (який відрізняє Тім Армстронг і Метт Фріман Rancid), а великий вплив, і групи, які їхали Армстронг створити групу. Пізніше Хьюз покинув групу, і Dirnt переключився на бас-гітарі.

Ларрі Лівермор, власник Lookout!Records, побачив групу грати раннього шоу і підписав їх на своєму лейблі. У 1989 році вони записали свій перший EP, 1000 годин. До 1000 годин був звільнений, група виключила назва Sweet Children, відповідно до Ліверморської це було зроблено, щоб уникнути плутанини з іншим місцевій групі Sweet Baby. [20] Група прийняла назву Green Day, нібито через їх любов марихуани. [21]

Lookout! дозволить вивільнити Green Day, перший альбом 39/Smooth на початку 1990 року. Green Day запише два EPs пізніше в цьому році: Slappy і Sweet Children, останній з яких включені деякі старі пісні вони записали для Міннеаполіса інді-лейблі скенуюча! Records. У 1991 році Lookout! Звіти випустили 1039 / Smoothed Out Slappy годин, складання 39/Smooth, Slappy і 1000 годин EPS. В кінці 1990 року, незабаром після першого туру групи, Собрант залишили район затоки Схід для участі в коледжі. [22] Спостерігачі барабанщик Тре Кул початку заповнення в якості тимчасової заміни, і коли стало ясно, що Собрант не планували здійснити до групи повний робочий день, Cool позиції Тре як День барабанщик Грін став постійним. Група відправилася в тур протягом більшої частини 1992 і 1993 роках і грав ділянці показує, за кордоном у Європі. другий повний альбом групи Kerplunk продано близько 50000 копій в США [23]

Прорив успіх: 1994-1996

Успіх Kerplunk підземних призвело до хвилі інтересу найближчі великих звукозаписних компаній, і вони в кінцевому підсумку ліворуч Lookout! у дружніх стосунках і підписав контракт із Reprise Records після залучення уваги виробник Роб Кавалло. Вхід на Reprise викликало багато шанувальників панк-року у зв'язку Green Day в якості продажними. [24] Розмірковуючи про період, Армстронг сказав Spin Magazine в 1999 році, "Я не міг повернутися до панк-сцені, чи були ми найбільший успіх у світі і найбільша невдача ... Єдине, що я міг зробити, це отримати на велосипед і йти вперед ". [25] Після підписання контракту з Reprise, група вирушила в роботу із запису її дебютним альбомом, Дуки.
[26]
Звільнений у лютому 1994 року і зареєстровано в три тижні, [27] Дуки став комерційно успішним, чому сприяли великі ротацію MTV для відео пісні "Лонгвью", "Basket Case" і "When I Come Around", всі який досяг першої позиції в Modern Rock діаграми треку. У цьому ж році Green Day приступила тур з групою Queercore Панса Відділу в якості розігріву. На 9 вересня 1994 концерт в Бостоні Esplanade, хаос зламав-аут у групи встановити (перервана на сім пісень) і до кінця неістовствовалі, 100 осіб було поранено і 45 заарештовано. [28] Група також вступив в склади обох фестивалю Lollapalooza і Вудсток-1994, де вони почали ганебний бій бруду. Під час концерту, охоронець взяли басист Mike Dirnt на стадії вторгнення-вентилятор і вирізав деякі з його зубів. Переглянуто мільйони на оплату за перегляд телебачення, Вудсток 1994 продуктивність подальшого автоматизованого зростаючих публічності Green Day і визнання, [29] і допоміг подолати його альбом можливого статусу алмазів. У 1995 році Дуки виграв премію Греммі за кращий альтернативний альбом, і група була номінована на 9 MTV Video Music Awards, включаючи відео року ". [30]
У 1995 році новий сингл саундтрека Ангус був випущений під назвою "JAR". Один пішов прямо на номер один у Billboard Modern треків діаграми Rock. Пісня послідував новий альбом групи, Insomniac, який був випущений восени 1995 року. Insomniac було набагато темніше і важче відповідь групою, в порівнянні з poppier, більш мелодійний Дуки. [31] Insomniac відкрив у тепле критиками, отримавши 4 з 5 зірочок від Rolling Stone, який сказав: "У панк, гарні речі насправді розкривається і набуває змісту як ти слухаєш музику, не жертвуючи ні його електричного, засмучений безпосередність. І Green Day настільки добре, як ця речовина стає. " [32] Insomniac використовувати твір мистецтва, Уїнстон Сміт має назву Бог велів мені шкіри You Alive його обкладинку альбому. Сингли з Insomniac були "Geek Stink Breath", "Brain Stew / Jaded", "ходяче протиріччя" і "Stuck With Me". Хоча альбом не підходив до успіху Дуки, вона все ще продається 2 мільйони копій у Сполучених Штатах. [33] Insomniac виграв нагороду групи заявок на улюбленого артиста, улюблений хард-рок виконавець, і Улюблений Альтернативні Виконавець в 1996 American Music Awards, а також відео на пісню "ходяче протиріччя" отримала група номінації Греммі "за краще відео, мала форма, на додаток до Кращі спецефекти номінації на MTV Video Music Awards. [34] Після цього, група несподівано скасував європейське турне, пославшись на втому. [36]

Близький епоху і падіння популярності: 1997-2002

Після перерви в 1996 році Green Day приступили до роботи над новим альбомом у 1997 році. З самого початку, як і група Кавалло вирішено, що альбом повинен бути відрізняється від її попередніх записів. [37] Результат був Німрод, експериментальні відхилення від бренд-панк групи стандартних поп-музики. Новий альбом був випущений у жовтні 1997 року. У ньому міститься безліч музики, від поп-панку, серф-рок, і ска, на акустичних балад. Німрод увійшов в чарти під номером 10. Успіх "Good Riddance (час у своєму житті)" перемогла група MTV Video Кращий альтернативний кліп на пісню у відео, які зображують людей зазнає значні зміни в їхньому житті в той час як Біллі Джо Армстронг несподівано зіграв його акустичній гітарі. [38] Пісня була також використана в другій "кліп-шоу" Seinfeld епізоді і про два епізоди ER. Інші сингли з Німрод були "хороші хлопці" Готово "останній", "Тексти пісень Ride" і "зайвих". Група зробила поява в якості гостя в одному з епізодів "Цар гори", що має назву "людиною, який стріляв Skretteberg Кейн", яке транслювалося в 1997 році. В кінці 1997 року, і більшість з 1998, Green Day відправилися в турне на підтримку свого нового альбому.
У 2000 році Green Day випустили попередження, крок вперед у тому стилі, який вони натякають з Німрода. На підтримку нового альбому, вони взяли участь у Warped Tour у 2000 році. Вони також незалежних тур на підтримку альбому в 2001 році. 'Відгуки критики альбому були різноманітні. [39] Allmusic дав 4,5 / 5 кажуть "Попередження не може бути інноваційною записи як такої, але це величезне задоволення." [41] Rolling Stone був більш критичним, надаючи йому 3 / 5, і сказати: "Попередження ... пропонує питання:" Хто хоче, щоб прослухати пісні з віри, надії та соціального коментарі від того, що колись самим продаваним групи соплі-Core "? [42] Хоча він підготував хіт "меншин" і меншу хіт "Попередження", деякі спостерігачі приходять до висновку, що група втрачає актуальності, [43] і падіння популярності після. Хоча всі минулі альбоми Green Day досяг статусу, принаймні двічі платиновим, попередження було тільки сертифіковані золоті.

У 2001 Каліфорнії Music Awards, Green Day виграли всі вісім нагород, що вони були номіновані на. Вони завоювали нагороди за видатні Album (попередження), видатний Punk Rock / Ska Album (попередження), видатний групи зверненні Чоловік вокаліст, бас-гітарист зверненні, видатний барабанщик, композитор і видатний видатний художник. [44]

Випуск Greatest Hits компіляція, Міжнародний Superhits! І збірка бі-Shenanigans, після попередження. Міжнародний Superhits та її супутник колекція музичних відеокліпів, Міжнародний Supervideos!, Продається досить добре, альбом став платиновим у США Shenanigans містяться деякі's B-групи сторін, в тому числі "Шпигунство", які з'явилися в [45] і був номінований на "Греммі" за Краще інструментальне рок продуктивності.

Навесні 2002 року Green Day спільно заголовком Pop Disaster Tour з Blink-182. Незважаючи на з-хедлайнерами титул, Green Day буде грати кожен спектакль до Blink-182, який у той час відчувають більший успіх. Тур був відбитий на DVD їзда в фургони з хлопчиками.

American Idiot і знову успіх: 2003-2006


Влітку 2003 група відправилася в студію, щоб написати і записати новий матеріал для нового альбому, попередня назва сигарет і Валентина. [46] Після завершення 20 треків, майстер стрічки були вкрадені з студії. Після запису викрадених, їх було дивним групи, який був підписаний у Біллі Джо Аделіна Records, під назвою Мережа. Таємнича група випустила альбом під назвою Гроші Гроші 2020. Після випуску альбому, чутки, що формується мережа тільки Green Day в маскуванні і якщо Гроші Гроші 2020 дійсно "вкрадено" Сигарети і Валентина. Тим не менше, Біллі Джо спростував чутки, але мережа все ще з'являється у вікні Green Day множин і згадується в інтерв'ю Грін день.
Green Day співпрацював з Іггі Поп по двох напрямах для його альбому черепа кільце в кінці 2003 року. На 1 лютого 2004 нова пісня, кавер-версія "Я боровся до закону" дебютувала на рекламу для ITunes в НФЛ Супер Боул XXXVIII. Група зазнала серйозні "групи терапії", участь у кількох довгих переговорів виробити членів відмінності після звинувачення з боку Dirnt і Cool, що Армстронг "нацистської" група [48] і показуха прагне приймати загальну увагу з інших членів групи.
У результаті альбом 2004 року ", American Idiot, дебютував під номером один в Billboard карт, перший альбом групи на вершині діаграми, спираючись на успіх першого синглу альбому" American Idiot ". Альбом був виставлений рахунок, як "панк-рок опера", який стежить за мандрівкою фіктивних "Ісус Suburbia". [49] American Idiot переміг у 2005 році "Греммі" за "Кращий рок-альбом" і група прокотилася 2005 музичних нагород MTV, завоювавши в загальній складності сім з восьми нагород вони були номіновані на, в тому числі бажаний Viewer's Choice Award. [50]

Через 2005 році група гастролювала в підтримку альбому, близько 150 дат - довгий тур у своїй кар'єрі - відвідування Японії, Австралії, Південної Америки та Сполученого Королівства, де вони звернули натовп 130000 людей старше протягом двох днів. Під час гастролей в American Idiot, вони знімали і записав два концерти в Milton Keynes Національний Чаша в Англії, який був удостоєний почесного звання "Краще шоу на землі" в Kerrang! Журнал Poll.

Ці записи були випущені як живий CD і DVD називають Bullet в Біблії на 15 листопада 2005. Це CD / DVD ознаками хіти American Idiot, а також кілька пісень з усіх її попередніх альбомів, окрім "Kerplunk" і "1039 / Smoothed Out Slappy Годинник". DVD ознаками закулісний відеоматеріал групи, і показав, як група готові поставити на шоу. Остаточний показує його світового турне 2005 були в Сіднеї, Австралія, Мельбурн, Австралія, 14 грудня і 17, відповідно. 10 січня 2006 група отримала Приз глядацьких симпатій за улюблену групу.


На 1 серпня 2005, Green Day оголосили, що він скасував майстер права на його попереднього Дуки матеріалів Lookout! Records, посилаючись на триваюче порушення договору щодо невиплачених гонорарів, скарги спільно з іншими Lookout! діапазонах. [51] Попередньо Дуки матеріалу, який залишився з друку близько року, був перевиданий у поточному лейблі групи, Reprise, на 9 січня 2007. [52]

У 2006 році Green Day виграли Греммі у номінації запис року за "Бульвар Broken Dreams" [53] , яка провела 16 тижнів на першій позиції в Modern Rock афіші треків, запис він поділяє разом з Red Hot Chili Peppers ' "Scar Tissue" і Staind "S" It's Been Якийсь час "(запис була вже побитий Foo Fighters '2007 хіт" The Pretender ", яка панувала на перших місцях в протягом 18 тижнів).

Брендон Квіти Killers пішли на рекорд в 2007 стверджуючи, що Green Day, політично мотивованого концепції альбому American Idiot відображає "розраховані антиамериканізм". Він пояснив, що в нього є проблеми з альбомом утримання себе і той факт, що живуть DVD групи, Bullet в Біблії, був знятий в Англії. Запис концерту, розміщені на Bullet в Біблії, показує, тисячі європейців підспівували на "American Idiot". Заявивши, що він відчував, DVD Green Day є трохи трюків, він сказав: "Я просто подумав, що це дійсно дешево. Щоб перейти на місце, як в Англії чи Німеччині, і співати цю пісню - ці діти не приймаючи його таким же чином, що він не кривив душею. І він (Біллі Джо Армстронг) знав це. " [54]

21st Century Breakdown і American Idiot: The Musical: 2007-даний час


Green Day участь у ряді інших більш дрібних проектів на час після галасу в American Idiot. Green Day випустили новий альбом під назвою групи Foxboro Hot Tubs має назву Stop Drop-н-ролу!. У 2008 році Foxboro Hot Tubs пішли на міні-турне на підтримку рекорд, досягнувши крихітні Bay Area, включаючи центри Сторк-клубі в Окленді і трактиру Тут в Крокетт, штат Каліфорнія. Одна з пісень, "Ruby номер", навіть дає рупор відмови у пікірування бар Окленд, де "Пабст Blue Ribbon зникає." [55]
В інтерв'ю Kerrang!, Армстронг показав, що 2008 рік буде "справедливої оцінки на дату випуску свого нового безіменний восьмий альбом для Green Day." [56] В інтерв'ю з Carson Daly, Сміття соліст Ширлі Менсон показав, що Бутч Віг вироблятиме майбутній альбом Green Day. [58] Охоплюють майже п'ять років між American Idiot і 21st Century Breakdown був довгий розрив між студійних альбомів у День кар'єри Гріна. Група працювала над новим матеріалом, з січня 2006 року. У жовтні 2007 року Армстронг 45 пісень, написаних, але група не показали подальші ознаки прогресу, до жовтня 2008 року, коли відео-записи групи з продюсером Butch Vig в студії була розміщена на YouTube. Два відеозаписи групи в студії, були розміщені на YouTube. [60] [62] У турне розділі офіційного сайту групи, повідомлення "World Tour скоро!" це показано на малюнку. [63] [64] Складати і записувати процес, що охоплює три роки і чотири студії звукозапису, був, нарешті, закінчив у квітні 2009 року. [66]

Новий альбом під назвою "21st Century Breakdown, був випущений 15 травня 2009. [68] Альбом був основному позитивний відгук від критиків, отримати середню оцінку між 4 і 5 зірок. Після виходу альбому, альбом хіт № 1 у 14 різних країнах, потрапивши золота або Platinum у кожному. 21st Century Breakdown досягнуті найкращі діаграми продуктивності Green Day на сьогоднішній день. Група почала концерти в Каліфорнії в квітні і початку травня. Це був їхній перший концерт у близько 3 років. Green Day в даний час у світове турне, яке почалося в Північній Америці в липні 2009 року і триває по всьому світу в решті частини 2009 і початку 2010 року. [70]

У 2009 році група зустрічалася з нагородами режисер Майкл мера і багатьох литих і членів екіпажу Тоні Нагородами музична Spring Awakening для створення сценічної версії цього альбому American Idiot. American Idiot: The Musical відкрив в Берклі репертуарний театр в кінці 2009 року. Можливостей показу розширеної історію оригінального альбому, з новими персонажами, такі як Уілл, Тунець, Надзвичайний Girl, і улюбленого сина. На 20 квітня 2010, American Idiot: The Musical відкрив на Бродвеї, і Green Day випустили саундтрек до музичного, що відрізняється нову пісню Green Day має назву "When It's Time". У червні 2010 у Великобританії ITunes Store отримав сингл "When It's Time", пізніше він був прийнятий на основі більш країн в Європі. Італійський радіостанції 105 повідомив, що збирається стати світовим одного, але терміни були оголошені. [72]

У Spike TV відеоігри Awards 2009, було оголошено, що Green Day була створена, щоб їх власні Rock Band відео-ігри, як слідувати до останньої групи конкретних Band ігри Рок, [73] . Гра була випущена 8 червня 2010. У грі повний альбоми American Idiot, 21st Century Breakdown, і Дуки, а також вибирати пісні від іншої частини дня Каталог Гріна.

У 2010 Тоні нагород "відкриття, кидання American Idiot: The Musical здійснив короткий варіант Бульвар Broken Dreams, а потім представив Green Day. Потім група вийшла на сцену і здійснюється відпочинку та Know Your Enemy. Пізніше в шоу, литі буде виконувати American Idiot після того, як представив Біллі Джо. [74]

Green Day плану з подальшою альбом у найближчі пару років, але ніяких конкретних дат було заявлено. Вони заявили, що вони пишуть новий матеріал. [75] В інтерв'ю Kerrang! Журнал, Армстронг говорив про можливе новому альбомі: "Ми зробили кілька демо в Берліні, деякі в Стокгольмі, деякі недалеко від Глазго, а деякі в Амстердамі. Ми хотіли отримати [пісні] вниз в ранні форми ". [76]

Музичний стиль і впливу

День звучать Грін часто порівнюють з першої хвилі панк-груп, таких як Ramones, The Clash, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Jam і Buzzcocks. [77] [78] Більшість їх пісні, каталог складається з переобтяженого гітару, швидко, маніакальних барабанів, а також порівняно високою високих басів. Більшість їх пісень стрімко і по чотири хвилини. Біллі Джо Армстронг відзначив, що деякі з його найбільших впливу насіннєвих альтернативних рок-груп Hüsker Dü і заміни, і що їх вплив особливо відзначив у групи акорд змін в піснях. [79] У самому справі, Green Day охопила Hüsker Dü "Не хочу знати, якщо ти самотній" в якості бі-сайду на "Попередження" єдиної та символу "Г-н Соснового" у свою пісню "Misery" представляє собою посилання на пісню Заміна ж назвою. [80] Серед інших факторів, Green Day, також цитується королеви, [82] прото-панк з The Who, і павер-поп піонерів Cheap Trick. [83] у пісні Армстронг зазвичай описують відчуження ("Ісус із Suburbia", "Бульвар Broken Dreams", "Шлях до прийняття", "Зникнення Boy", "Castaway") істерії ("Basket Case" "Panic", "Пісня", "Американський вихваляння "), дівчата (" Вона "," 80 "" Тільки ти "," Марія "" Вона Rebel "), ростуть (" Лонгвью "і" Ласкаво просимо в рай "), і наслідки робити наркотики (" Geek Stink Breath "," Green Day "," Give Me Novacaine "). Ramones були аналогічні ліричні теми, такі як істерія ("Тривога", "Psycho Therapy"), відчуження ("Аутсайдер" "Щось, To Believe In"), дівчата ("Я хочу бути вашим Boyfriend", "Sheena Is Punk Rocker "), та лікарських препаратів (" Тепер я хочу Sniff Деякі "Клей", китайські Рокс "). Green Day охопила Ramones пісні кілька разів, в тому числі запис "Outsider" для триб'ют-альбому Ми щаслива сім'я, і з піснею "Blitzkrieg Bop" і "Teenage Lobotomy", коли Ramones були введені в рок-н-ролу в 2002.
У відповідь на обидва стиль музики і на тлі групи, Джон Лайдон, колишня людина перед панк-групи 1970-х років Sex Pistols прокоментував:

Так що ми відганяючи все, що й вона пісяє мене, що багато років по тому дрочити спорядження, як Green Day хоп і нік все це і прикладіть його до себе. Вони не отримують свої крила, щоб зробити це, і якщо вони вірні панк вони не будуть шукати що-небудь, як вони. [84]
В іншому інтерв'ю, Лайдон заявив, що:

Слухай, мені дуже шкода, що вони трохи підроблених для мене. Вони змінюють свій імідж. Fake mockneys. Лондон пілікати і вокал трохи не до місця. Насолоджуйтеся вашої власної культури і пряника з тим, що ви знаєте. [85]
Англійський рок-музикант Ноель Галлахер з Oasis також поскаржився на групи напів-жартома, заявивши, що вони зірвали його пісня "Wonderwall" з піснею "Бульвар Broken Dreams". [87] Mashup ді-джеїв партії Бен і team9 пізніше реліз Mashup з двох пісень називається "Бульвар окремі пісні" під мимовільна перестановка звуків Дін Сірий.

Cool, згаданих у липні 2009 інтерв'ю, що в той час як Армстронг є основним автором пісень, він сподівається, що інші учасники групи за допомогу в організації. [89]

Схожі проекти

[90]
З тих пір 1991, деякі члени групи мають розгалужену минулому Green Day і почали інші проекти з іншими музикантами. Відомі проекти, пов'язані з Green Day включати Біллі Джо Армстронга Pinhead Gunpowder (яка також має Green Day живуть резервного гітарист Джейсон Уайт), Frustrators, в якому Майк Dirnt грає на бас, а також мережі, в якій всі три дні грати Грін за підробленими етапі найменувань. [91] Біллі Джо Армстронг підтвердив також, що головні члени Green Day в групи Foxboro Hot Tubs. Foxboro Hot Tubs альбом під назвою Stop Drop-н-ролу! був випущений 20 травня 2008. [92]
У вересні 2006 року Green Day спільно з U2 і продюсер Рік Рубін для запису кавер-версія пісні "Святі йдуть", спочатку записані під укіс, з супроводжуючим відео. Пісня в інтересах Music Rising, організації, щоб допомогти зібрати гроші для "інструменти музикантів втратила під час урагану" Катріна ", а також для підвищення інформованості напередодні першою річницею катастрофи. [93]
[94]

У грудні 2006 року Green Day і NRDC відкрив веб-сайт в партнерство з підвищення обізнаності про в залежності Америки від нафти. [95] [96]

Green Day випустили кавер пісні Джона Леннона "Working Class Hero", яка увійшла до альбому [97] . Група виконала пісню на фінал сезону American Idol. Пісня була номінована на Греммі в 2008, але поступився в The White Stripes "Icky Thump".

Цього літа гурт з'явився в епізодичній ролі в Сімпсони в кіно, де вони виконують пісню в шоу. Їхня версія була випущена в якості синглу на 24 липня 2007.

У 2009 році група співпрацювала з режисером Майклом Майєром адаптувати свою рок-опери "American Idiot в одноактних мюзикл, що прем'єра відбулася в Берклі Rep на 15 вересня 2009. [99]

Показують, потім переїхав на Бродвей на 20 квітня 2010. Відгуки були позитивними за змішаною. Чарльз Ішервуд "Нью-Йорк таймс" пише захоплену рецензію на виробництво Бродвеї. Він назвав шоу "пульсуючий портрет втраченого молоді, яка викликає всі стандартні конвенцій жанру ... тільки вийти за їх межі через силу його музика і майстерність його виконання, шоу, як підбадьорливий і в кінцевому рахунку, як переміщення, як все, що я це бачив на Бродвеї в цьому сезоні. Або, може бути, кілька сезонів минулого ". Jed Готліб з Boston Herald користуються приміщення шоу, але виявила, що "музика і повідомлення страждають в умовах, коли публіка чемно, тверезо сидіти". [101] Майкл Kuchiwara з Associated Press знайшли шоу буде "візуально яскравих [і] музично пригод", але відзначив, що "шоу нагальною вогник в історії та мінімальної розвитку характеру". [103] Павло Kolnik в США сьогодні користуються протиріччя, Green Day, "дуже популярний, різко розчарованим альбом ... було б гарного музичного сезону". [105] журналу Річард час Zoglin висловив думку, що оцінка "є чистим взірцем сучасного панк-року, як Бродвей ще зустрічаються [ще] не існує достатня різноманітність. ... Де показують не відповідають так само повністю розроблені розповідь. Він підсумував, що "American Idiot, незважаючи на його серйозні huffing і відсапуючись, як і раніше трохи більше, ніж рок-концерт анотований. ... Тим не менше, [він] заслуговує щонайменше два ура "- для своєї чарівної музичної енергії і для відкриття свіжих перспективи для дивна пара, рок і Бродвею." [106] Пітер Треверс з Rolling Stone, у своєму огляді American Idiot, пише "Хоча American Idiot несе відгомони таких мюзиклів, як рок Томмі, волосся, оренда і Spring Awakening, це скоротить свій власний шлях до серця. Ви не будете знати, що вдарив тебе. American Idiot не знає кордонів - це глобальна нокаутом. " [107]

Музична був номінований на декілька премій Тоні, в тому числі кращих музичних і кращий Мальовничий дизайн. Він також був номінований на кілька Drama Desk Нагороди та космічного Critics Circle Awards.

У жовтні мистецтва Green Day проект був виставлений на StolenSpace галерея в Лондоні. Виставка показала, робіт по кожному з пісні 21st Century Breakdown, підтримав групу, і привели їх менеджер Пет Magnarella. [109] Він пояснив в інтерв'ю, що "[художники] в основному як рок-груп. Більшість з них створює своє мистецтво, але не знають, як просувати його. " [111] Для Біллі Джо Армстронг,
"Багато хто з художників, ... показати свої роботи на вулиці, і ми відчуваємо сильну зв'язок з такого роду творчості." [113]

Члени групи

В даний час членами
Біллі Джо Армстронг - вокал, гітара и (1987-по теперішній час)
Mike Dirnt - бас-гітара, бек-вокал (1987-по теперішній час)
Тре Кул - барабани, перкусія (1990-по теперішній час)
Колишні учасники
Джон Kiffmeyer - ударні, перкусія (1987-1990)
Sean Хьюз - бас-гітара, вокал (1987/1989)
В даний час членами тур
Джейсон Уайт - гітара, бек-вокал (1999-по теперішній час)
Джейсон Фриз - клавішні, фортепіано, акустична гітара, тромбон, саксофон, акордеон, бек-вокал (2003-по теперішній час)
Jeff Матіко - ритм-гітара, бек-вокал (2009-теперішній час)
Колишні учасники туру
Timmy шматки - ритм-гітара (1997-1999)
Гарт Шульц - тромбон, труба (1997-1999)
Габріал Макнейр - тромбон, саксофон-тенор (1999-2001)
Курт Lohmiller - труба, литаври, перкусія, бек-вокал (1999-2004)
Mike Pelino - ритм-гітара, бек-вокал (2004-2005)
Ронні Блейк - труба, литаври, перкусія, бек-вокал (2004-2005)
Дискографія

[114]
39/Smooth (1990)
Kerplunk (1992)
Дуки (1994)
Insomniac (1995)
Німрод (1997)
Попередження (2000)
American Idiot (2004)
Двадцять першого століття Розподіл (2009)